Намери доктор

Дентален център Фармадент

Дентален център

12Дентален център „Фармадент“

Ние сме дълбоко убедени, че доброто здраве и сигурността в неговото регулярно поддържане са в основата на хармоничната работна среда и високите бизнес резултати. Точно гарантирането на добър здравен статус в така деликатната зона на денталната медицина, е наш приоритет повече от 15 години.

Стоматологичната ни практика обединява над 20 зъболекаря в два дентални центрове, разположени в самия административен център на град Варна.

Философията на услугата, която предлагаме почива на схващането, че денталната медицина е трърде отговорно занимание, за да се случва в пригодени апартаменти или сутерени и да се прилага от „индивидуални предприемачи”.

Дентални центрове Фармадент са сертифицирани от Moody International по системата за управление на качеството в съответствие с изискванията на стандарт за работа на зъболекарите – ISO 9001:2000.

Ние считаме, че дойде време да държите сметка за услугата, която получавате срещу парите си. Поощряваме всяка градивна критика и моделираме дейността си съгласно очакванията на нашите пациенти.

В годините, когато думата ”екип” придобива широка популярност ние вече разполагаме с повече от десетилетие практика на обединени усилия на широк спектър специалисти. При нас са застъпени всички видове дентална помощ и няма нужда да бъдете препратени към друг зъболекар или дентален център за точният специалист.

Ние обединяваме целия кръг от услуги на едно място – от диагностика и рентген до лекуване, профилактика и естетика.

Напредъкът на стоматологичната практика се базира на нова апаратура, нови технологии и хора, които умеят да ги прилагат.

Центърът има сключен договор със Здравната каса.

Всичко това ни позволява да Ви лекуваме по-бързо, по-качествено и с по-малко неприятни процедури.

Нашите центрове

Дентален център

  • адрес: Бул. Съборни №40
  • тел: +359 879 61 00 07
  • E-mail: farmadent@abv.bg

 

Дентален център

  • адрес: ул. Генерал Колев №8
  • тел: +359 879 61 00 06
  • E-mail: farmadent@abv.bg
Запази час в Дентален център "Фармадент"
Висококачествени дентални услуги.
Дентален център Фармадент
4 (80%) 4 vote[s]