Дентален център Фармадент Варна
Намери доктор

Дентален център Фармадент Варна

Дентален център Варна
дентален център Варна, Фармадент

От дентален център “Фармадент Варна” сме дълбоко убедени, че доброто здраве и сигурността в неговото регулярно поддържане са в основата на хармоничната работна среда и високите бизнес резултати. Точно гарантирането на добър здравен статус в така деликатната зона на денталната медицина, е наш приоритет повече от 15 години.

Стоматологичната ни практика обединява над 20 зъболекаря в два дентални центрове, разположени в самия административен център на град Варна.

Философията на услугата, която предлагаме почива на схващането, че денталната медицина е трърде отговорно занимание, за да се случва в пригодени апартаменти или сутерени и да се прилага от „индивидуални предприемачи”.

Дентални центрове Фармадент са сертифицирани от Moody International по системата за управление на качеството в съответствие с изискванията на стандарт за работа на зъболекарите – ISO 9001:2000.

Ние считаме, че дойде време да държите сметка за услугата, която получавате срещу парите си. Поощряваме всяка градивна критика и моделираме дейността си съгласно очакванията на нашите пациенти.

В годините, когато думата ”екип” придобива широка популярност ние вече разполагаме с повече от десетилетие практика на обединени усилия на широк спектър специалисти. При нас са застъпени всички видове дентална помощ и няма нужда да бъдете препратени към друг зъболекар или дентален център за точният специалист.

Ние обединяваме целия кръг от услуги на едно място – от диагностика и рентген до лекуване, профилактика и естетика.

Напредъкът на стоматологичната практика се базира на нова апаратура, нови технологии и хора, които умеят да ги прилагат.

Центърът има сключен договор със Здравната каса.

Всичко това ни позволява да Ви лекуваме по-бързо, по-качествено и с по-малко неприятни процедури.

дентален център Варна, Фармадент

Дентален център “ФАРМАДЕНТ” Варна работим със следните застрахователни дружества: Булстрад Живот, Уника България, ДЗИ, FiHealth Застраховане, OZOK Инс:
В нашите дентални центрове при нужда от медицинска консултация или лечение може да се възползвате  от покритията, които имате само срещу представяне на идентификационна Ви карта. Така ще получите необходимата помощ без да заплащате за това, когато сте на АБОНАМЕНТНО ОБСЛУЖВАНЕ.
Ако ползвате пакет “ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА РАЗХОДИ”, може да ни посетите като заплатите сами за проведената консултация, лечение или рентгенографии, а след това да подадете към съответното дружество заявление за възстановяване на направените разходи. В тези случаи ще Ви издадем оригинални медицински и финансови документи.

Може да ни потърсите на следните контакти:

 гр. Варна, 9000, УЛ. ГЕНЕРАЛ КОЛЕВ 8

Тел: +359 (052) 61 41 01
Моб: +359 879 61 00 06
by email: farmadent@abv.bg

гр. Варна, 9000, УЛ. СЪБОРНИ 40
(в сградата на Градска поликлиника ет.3)

Тел: +359 (052) 64 73 64
Моб: +359 879 61 00 07
by email: farmadent@abv.bg

Запази час в Дентален център "Фармадент" Варна
Висококачествени дентални услуги.