Естетична стоматология
Намери доктор

Естетична стоматология

През годините могат да настъпят промени не само във визията и структурата на зъбите, но и в цялостната усмивка. Естетичната стоматология е иновативно и съвременно решение за възвръщане на добрата визия и подредбата на зъбите.

С нея може да прикриете не само естетични недостатъци като промяна на цвета, но и да възстановите липсващите зъби.

Методите, които ние – от дентална практика Фармадент, използваме са минимално инвазивни и целят да Ви помогнат да се усмихвате отново свободно. Целта е постигане на възможно най-естествен вид на зъбите.

Как естетичната стоматология може да Ви помогне?

Красивата и хармонична усмивка е възможна с дентални клиники Фармадент. Нашите зъболекари могат да помогнат на пациенти, които искат да променят някои от следните показатели (или комбинация от тях):

Естетична стоматология

  • Изгледа на зъбите си;
  • Оцветяване или петна по зъбите;
  • Липсващи зъби;
  • Неравности, пукнатини и „струпвания” на зъбите;
  • Пространство между зъбите;
  • Потъмняване на стари пломби.

Какви естетични процедури Ви предлагаме?

Почти всеки проблем има своето естетично решение. Няма значение дали искате да реставрирате зъбите, които са с влошена структура и визия или да запълните празнините на липсващите зъби. Ние ще Ви предложим пълен набор от услуги включително:

Избелване на зъбите

Козметична манипулация, която има за цел да възстанови естествената белота на Вашите зъби. Цветът им се променя с годините поради консумация на някои храни, напитки, тютюнопушене и други.

Поставяне на фасети

Фасетите са начин Вашите предни зъби да изглеждат красиви и естествени. Те се залепват директно върху предната видима част на зъба. Обикновено анестезия не е необходима.

Поставяне на коронки

Подходящо, когато има голяма стара пломба, зъбът се счупи или в голяма степен е разрушен. В тези случаи Вашият стоматолог може да препоръча поставяне на корона. Тя може да бъде изработена от цирконий или керамика без метал.

Короната заздравява и предпазва останалата зъбна структура, а също така придава естетика на Вашите зъби, която позволява да се усмихвате свободно. Естетичните корони може да са металокерамични или изцяло керамични.

Поставяне на мостове.

Н ачин да се заместят един или повече липсващи зъба. Заместването на липсите улеснява чувствително процеса на дъвчене. Подобрява Вашата усмивка, предпазва костта от загуба на плътност, поддържа венците и зъбите Ви здрави.

Мостът може да бъде метален, изцяло керамичен или металокерамичен. Освен разликата в материалите, те се разделят на:

  • Неподвижна конструкция – може да замени един или повече липсващи зъба и се прикрепя към зъбите, които са в съседство с дефекта. Такъв мост може да се сваля само от стоматолог.
  • Постоянен мост – той ще Ви помогне да дъвчете отново удобно и да се чувствате спокойни, когато се усмихвате.

Зъбни инкрустации

Това са допълнителни декоративни елементи, които се поставят ЕДИНСТВЕНО от зъболекар. Тяхната цел е да създадат уникална естетика на зъбите. Може да са изработени от различни материали като цирконий, полускъпоценни камъни и други.

А Вие нуждаете ли се от качествена естетична стоматология Варна?

Свържете се с нас чрез нашата контактна форма или позвънете на нашите клиники на телефони:

ул. Генерал Колев №8 – +359 879 61 00 06
бул. Съборни №40 – +359 879 61 00 07.