Хирургични углуги
Намери доктор

Хирургични углуги

Оралната хирургия е лечение на хирургични заболявания на устната кухина и прилежащите към тях заболявания на лицево-челюстната област. Когато имате по-сериозен проблем, който не може да бъде решен с консервативни методи на лечение, Вашият зъболекар ще Ви насочи към дентален хирург.

В нашите дентални центрове, ние разполагаме със зъболекари с дългогодишен опит в тази област. Те ще Ви консултират и съдействат с провеждане на процедури с различна сложност.

Какви хирургични услуги Варна ще откриете при нас?

Ние извършваме голям набор от хирургични манипулации и лечения, използвайки съвременни методи и техники в стоматологията. Основните хирургични манипулации, които Ви предлагаме в дентални центрове Фармадент са:

  • Оперативно изваждане на ретинирани зъби.
  • Изваждане на зъби.
  • Отстраняване на челюстни кисти.
  • Хирургично лечение на възпалителни процеси в лицево-челюстната област.

Обърнете внимание, че наша първостепенна задача е да осигурим Вашето дентално здраве, удобство и безопасност. Затова леченията винаги започват с обстоен преглед и диагностика.

Как да изберете зъболекар за хирургични услуги Варна?

Когато става въпрос за хирургично изваждане на зъб или отстраняване на възпалителни процеси и кисти, има много избори, които трябва да направите. Въпреки че много зъболекари могат да извършат различни процедури в допълнение към общата стоматология, някои са по-тясно специализирани. Тяхната дейност е свързана изцяло с извършването на хирургични манипулации.

Препоръчваме Ви да вземете информирано решение. Обърнете внимание на:

СпециализациятаХирургични углуги

Никой няма да търси хирургични услуги Варна, ако не се нуждае от тях. Не действайте необмислено и не се доверявайте на зъболекари, които никога не са извършвали съответната манипулация. Например, ако става въпрос за поставяне на имплант, има много тънкости, на които да се обърне внимание. Доверете се на зъболекар с нужната специализация и опит, който ще Ви гарантира най-доброто качество и безопасност.

Опит

Хирургичните процедури са не само деликатни, но и съществуват множество по-сложни случаи, в които рискът е по-голям. Например – важно е зъбът да не се счупи при вадене, защото това може да доведе до по-сложни манипулации. При имплантологията също съществуват множество особености – дебелина, плътност и височина на костта.

Това са тънкости, с които е запознат и подготвен единствено специалист, който се е специализирал и има нужния опит в тази сфера. По този начин той е придобил не само увереност в работата си, но и множество знания, които други специалисти нямат.

Подходящо оборудване

За разлика от общопрактикуващите зъболекари, хирурзите се нуждаят от специално оборудване и инструменти, които да им позволят да извършат качествено операцията. Това гарантира Вашата безопасност, удобство и ефективност на процедурата.

Защо да ни се доверите?

В дентална практика Фармадент Ви гарантираме, че разполагаме с екип от професионалисти, които ще Ви предложат експертна помощ в оралната хирургия. Нашите кабинети са оборудвани с най-модерната техника за диагностика, лечение и хирургични процедури. По този начин Ви гарантираме, че с нас винаги получавате грижите, които заслужавате!

Свържете се с нас чрез нашата контактна форма или позвънете на нашите клиники на телефони:

ул. Генерал Колев №8 – +359 879 61 00 06
бул. Съборни №40 – +359 879 61 00 07.