Спешна дентална помощ
Намери доктор

Спешна дентална помощ

  • До 22:00 часа
  • 7 дни в седмицата
  • 365 дни в годината
  • През всички празници и почивни дни

Спешен дентален кабинет Варна

Нуждаете се от спешен дентален кабинет за град Варна?

На всички ни се е случвало поне веднъж да ни заболи зъб в празничните и почивните дни. Тогава, когато болката е непоносима и хапчетата не помагат, ни се налага да търсим дентална клиника или зъболекар, който да ни приеме. За съжаление трудно се намира спешен дентален кабинет в град Варна.

Ние – от Дентален център Фармадент – знаем, че болката няма работно време. Затова имаме алтернативно решение за Вас – спешен дентален кабинет за град Варна, който работи в празнични и почивни дни. Нашият спешен дентален кабинет се намира  на Генерал Колев № 8 и работи всеки ден от 08:00 – 22:00 часа. Само там можем да Ви предложим по всяко време комплексна стоматологична помощ от квалифицирани лекари по дентална медицина.

Дентални центрове „ФАРМАДЕНТ” обединяват повече от 15 стоматолози, които са квалифицирани и прилагат успешно съвременни диагностични и лечебни методи в областта на консервативната, хирургичната и естетичната дентална медицина и профилактика.

Нашите пациенти са деца и възрастни хора, които ценят своето време, търсят високо качество, адекватно и надеждно лечение. Именно ние го предлагаме:

 

гр. Варна, 9000, ул. Генерал Колев №8

Тел: +359 (052) 61 41 01

Моб. +359 879 61 00 06

by email: farmadent@abv.bg

Сертификати на Дентален център Фармадент ООД