Намери доктор

Спешна дентална помощ

Спешен дентален кабинет Варна

Нуждаете се от спешен дентален кабинет за град Варна?

На всички ни се е случвало поне веднъж да ни заболи зъб в празничните и почивните дни. Тогава, когато болката е непоносима и хапчетата не помагат, ни се налага да търсим дентална клиника или зъболекар, който да ни приеме. За съжаление трудно се намира спешен дентален кабинет в град Варна.

Ние от Дентален център Фармадент знаем, че болката няма работно време. Затова имаме алтернативно решение за Вас – спешен дентален кабинет за град Варна, който работи през празничните и почивните дни. Нашият спешен дентален кабинет се намира  на Генерал Колев № 8 и работи всеки ден от 08:00 – 22:00 часа. Само там можем да Ви предложим по всяко време комплексна стоматологична помощ от квалифицирани лекари по дентална медицина.

Дентални центрове „ФАРМАДЕНТ” обединяват повече от 15 стоматолози, които са квалифицирани и прилагат успешно съвременни диагностични и лечебни методи в областта на консервативната, хирургичната и естетичната дентална медицина и профилактика.

Нашите пациенти са деца и възрастни хора, които ценят своето време, търсят високо качество, адекватно и надеждно лечение. Именно ние го предлагаме:

  • До 00:00 часа
  • 7 дни в седмицата
  • 365 дни в годината
  • През всички празници и почивни дни

Адресът е един:

гр. Варна 9000

ул. Генерал Колев №8

тел. 052 61 41 01

моб. 0879 61 0006 и  0879 61 00 07

Спешен кабинет - Фармадент