Безплатно стоматологично лечение в Дентален център FARMADENT Варна   
Намери доктор

Безплатно стоматологично лечение в Дентален център FARMADENT Варна  

октомври 28, 2016
стоматологични прегледи

Не пропускайте безплатните стоматологични прегледи и лечение по Здравна каса, които ви се полагат всяка година. До декември все още имате възможност да направите профилактичен преглед и да излекувате болен зъб.

Припомняме, че до края на годината здравноосигурените могат да ползват трета дейност за зъболечение по здравната каса.

Хората с непрекъснати осигуровки могат да се лекуват по избор при всеки стоматолог в Дентален център FARMADENT Варна. За всяка от денталните дейности, заплащани от НЗОК напълно или частично, човек може да избере един и същ, или различен зъболекар. При посещение в Дентален център FARMADENT пациентът трябва да носи здравноосигурителната си книжка, в която се вписват извършените дейности. Заплаща се единствено стандартната потребителска такса.

Не заплащат потребителска такса децата под 18 години и освободените групи. Децата и младежите до 18 години имат право на обстоен дентален преглед със снемане на зъбен статус и четири лечебни дейности, като до две от тях са пулпит или периодонтит на постоянен зъб.

Здравноосигурените лица над 18 години в момента имат право на обстоен дентален преглед със снемане на зъбен статус и три лечебни дейности. Те могат да бъдат: три пломби или вадене на три зъба, или две пломба и вадене на зъб и т.н..

За бременните се предлага и допълнителен обстоен дентален преглед със снемане на зъбен статус.

За контакти:

гр. Варна 9000
УЛ. ГЕНЕРАЛ КОЛЕВ 8

Тел: +359 (052) 61 41 01
Моб: +359 879 61 00 06
by email: farmadent@abv.bg

гр. Варна 9000
УЛ. СЪБОРНИ 40
(в сградата на Градска поликлиника ет.3)

Тел: +359 (052) 64 73 64
Моб: +359 879 61 00 07
by email: farmadent@abv.bg

 

Leave a Comment