ДЦ “Фармадент” се включи в кампанията “Аз Вярвам и Помагам”
Намери доктор

ДЦ “Фармадент” се включи в кампанията “Аз Вярвам и Помагам”

септември 12, 2016
Аз вярвам и помагам - Фармадент

ДЦ “Фармадент” предаде в месец август над 10 кг. капачки за кампанията “Аз Вярвам и Помагам”, със средствата от която ще бъде закупена апаратура за неонатологичните отделения в АГ и окръжна болница.

“Благодарим на лъчезарната Цвети и на големият колектив на ДЦ “ФАРМАДЕНТ” ООД гр Варна, които мотивирани и с голямо желание да помагат на малките бебета продължават да събират пластмасови капачки за “Аз Вярвам и Помагам”. С добра организация и голяма отговорност Те Вярват и Помагат! Супер сте!”  – написаха организаторите на страницата на кампанията в социалната мрежа Фейсбук.

Идеята за благородната инициатива, в която се включи и колектива на Дентални центрове “Фармадент”, се е родила съвсем спонтанно, след като група млади хора обединяват усилия, за да помогнат на дете. Приятели на Владислав Николов решават да събират хартия и средствата от нея да дарят на болния Павел. Тогава за около седмица те успяват да натрупат над четири тона и половина. Така се ражда и идеята да се събират капачки.

Кампанията бързо набира популярност. Започват да се отзовават всякакви хора, разказа пред Дарик Владислав. Тя е насочена към недоносените бебета и закупуването на техника за тях, тъй като те трябва да се борят за живота си, а съвременната медицина вече разполага с апаратура, която помага за това.

Справяйки се с тази кауза, вероятно ще се появи нещо ново – също толкова важно и значимо. Затова кампанията няма краен срок, казва Владислав. Всеки, който иска да се включи в нея и да помогне на недоносените бебета просто като събира капачки, може да потърси организаторите на Фейсбук страницата „Аз вярвам и помагам“.

Leave a Comment