Смехът лекува: Мистър Бийн на зъболекар (ВИДЕО)
Намери доктор

Смехът лекува: Мистър Бийн на зъболекар (ВИДЕО)

август 11, 2016
Мистър Бийн на зъболекар

Гледането на комедии e едно от най-добрите алтернативни методи за превенция за тези, които страдат от нарушения в сърдечната и кръвоносната система, смятат американски кардиолози, цитирани от изданието Psychology Today. Според тях смехът облекчава даже зъбобола. Обратен е ефектът от филмите на ужасите и кървавите истории. Оказва се, че по думите на учените, веселият филм носи полза не по-малко от витамините и лечебната физкултура. Кардиолозите от САЩ са провели специално изследване, за да изяснят влиянието на различните жанрове в киното върху организма на човека, като участниците в експеримента са били разделени на 2 групи. Никой от тях не е пушил, не е употребявал алкохол и не е приемал витамини. Едната група е гледала само комедии, а другата – само екшъни и филми на ужасите. След гледането на филмите на участниците е било измервано кръвното налягане. При над 75% от зрителите на комедии е констатирана подобрена циркулация на кръвта и нормално кръвно налягане. Резултатите на зрителите от втората група са били противоположни.

Днес ви предлагаме един експеримент: Ако, случайно ви боли зъб, изгледайте това видео и вижте дали американските учени са прави. А ако не са, то просто посетете някоя от клиниките на Дентален център “Фармадент” на адрес:

гр. Варна 9000
УЛ. ГЕНЕРАЛ КОЛЕВ 8

Тел: +359 (052) 61 41 01
Моб: +359 879 61 00 06
by email: farmadent@abv.bg

Или на адрес:

гр. Варна 9000
УЛ. СЪБОРНИ 40
(в сградата на Градска поликлиника ет.3)

Тел: +359 (052) 64 73 64
Моб: +359 879 61 00 07
by email: farmadent@abv.bg

В Дентални центрове „Фармадент” използваме и високотехнологични съвременни рентгени.

На бул. „Съборни’ 40 нашите зъболекари използват рентгенов апарат от ново поколение ОRTHOPANTOMOGRAPH OP 300 – уникална платформа 3 в 1 – панорамна снимка + цефалостат + 3D изображение.

Той е символ на надежност и генериране на отлични изображения при по-ниски дози на облъчване.

На ул. „Генерал Колев” 8 нашите специалисти използват цифров панорамен апарат Planmeca ProOne. Той е с елегантен дизайн съчетан с най-новите технологии на Planmeca, които притежават изключителни диагностични възможности и качество на образа.

Приятно гледане:

Leave a Comment