Какво не знаете за естетичната стоматология?
Намери доктор

Какво не знаете за естетичната стоматология?

февруари 5, 2021
естетична стоматология Варна

Няма нищо по-важно от усмивката. Тя е първото нещо, което много хора забелязват и им прави впечатление. И ако имаме проблеми като липсващи зъби, потъмнели пломби или големи пространства между зъбите, се опитваме да ги прикрием като не се усмихваме. Това не е проблем за “Фармадент Варна” – естетична стоматология!

В тази статия ще Ви запознаем с естетична стоматология от Фармадент Варна и ще Ви споделим няколко интересни факта за нея.

Повечето процедури от естетична стоматология не са обвързани с болка в зъбите или наличието на кариеси. По-скоро пациентите имат нужда от възстановяването на добрия външен вид на зъбите.

Тук е много важно възвръщането на структурата на перфектната усмивка. И пациентите могат да искат да променят – изгледа на зъбите си, да премахнат оцветяванията или петната по тях, за заличат неравности, пукнатини или „струпани зъби”.

Фармадент Варна естетична стоматология се занимава с липсващи зъби, избелване на зъбите, поставяне на фасети, мостове и коронки.

Много пациенти предполагат, че естетична стоматология включва инвазивни процедури вариращи от ваденето на зъби до слагането на импланти. Но истината е, че не всички процедури са сложни. Повечето от тях са кратки с минимална инвазия. Например избелването на зъби е напълно неивазивно, докато зъбните фасети изискват само отстраняването на зъбния емайл. Дългите и сложни процедури се правят, когато става въпрос за тежка травма на челюстта или патологии.

Често избягваме посещенията при зъболекар заради болката. Обаче при естетична стоматология от Фармадент Варна много от процедурите са безболезнени. И дори не изискват поставянето на упойка.

Искате да се усмихвате отново? Доверете се на екипът на дентален център Фармадент и ние ще се погрижим за Вас!

Свържете се с нас на телефон: 052 614 101 и си запишете час!

 

Posted in Blog

Leave a Comment