Усмивка като от реклама на застрахователно дружество!
Намери доктор

Усмивка като от реклама на застрахователно дружество!

септември 18, 2019
Застраховка

Сигурни сме, че поне веднъж сте чували колко важна е усмивката. Тя е тази, която ни представя пред света и ни помага да израстваме в живота. Затова не веднъж сме споменавали колко е важно да се грижим за нея и да поддържаме зъбите си. В предните статии споменахме за профилактичните прегледи при зъболекар и правилното миене на зъбите и венците.

Затова днес сме щастливи да Ви съобщим, че Дентален център Фармадент вече работи с няколко големи застрахователни дружества – Булстрад, Живот, Уника България, ДЗИ, FiHealth Застраховане, OZOK Инс.

По този начин се надяваме още веднъж да Ви мотивираме да не оставяте проблемите със зъбите на заден план. Защото всеки малък проблем хванат на време може да се излекува бързо и безболезнено! Но оставите ли кариеса да се развие, може да последват редица усложнения и проблеми – като увредени нерви и дори вадене на зъб. А никой не иска да загуби красивата си усмивка, нали?

В нашите дентални центрове, вече можете да се възползвате от медицинска консултация и лечение, с покритието на Вашия застраховател. Само трябва да представите идентификационната си карта на регистратурата. Така ще получите необходимата помощ БЕЗ да заплащате за процедурата, когато сте на АБОНАМЕНТНО ОБСЛУЖВАНЕ.

Но ако сте на пакет „Възстановяване на разходи”, трябва да заплатите сами проведената консултация, изследвания и лечение. А след това ще трябва да подадете към своя застраховател заявление за възстановяване на направените разходи.

И не забравяйте – ние от Фармадент работим за Вас! С нас Вашата усмивка ще остане винаги ослепителна!

Posted in Blog

Leave a Comment